Anasayfa Medya Duyurular 2024 YKS Sonuçları Açıklandı!
2024 YKS Sonuçları Açıklandı!

2024 YKS Sonuçları Açıklandı!

Her yıl milyonlarca adayın hayallerindeki üniversiteye ve bölüme yerleşebilmek için yarıştığı YKS’de sonuçlar açıklandı. ÖSYM’den gelen duyuruda neler yer aldı? Sonuçlar nasıl kontrol edilir? Adana YKS dershanesi Güney Başak VIP Eğitim Kurumları 2024 YKS maratonuna dair son gelişmeleri sizler için paylaştı.

ÖSYM Başkanlığından gelen açıklamada 2024 YKS sonuçlarının ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerinden adayların erişimine açıldığı duyuruldu. Adaylar ÖSYM’nin resmi web sitesine girip aday şifreleri ve T.C. Kimlik Numaraları ile sonuçlarını görüntüleyebilecekler. Yapılan duyuruda adaylardan sınav sonuçlarını görüntüledikten sonra tekrar tekrar sonuçları açmamaları ve bu sayede site üzerinde yoğunluğa neden olmamaları rica edildi.

Açıklamanın detayında 15 Temmuz kalkışmasına, halkımızın kahramanlıklarına, şehitlere ve gazilere de atıfta bulunuldu.

YKS oturumlarının tamamlanmasının ardından sonuçlar da açıklandı. Şimdi üç milyondan fazla aday için heyecan dolu tercih ve yerleştirme süreci başlıyor.

Sonuç görüntüleme ekranına buradan ulaşabilirsiniz:

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Adana’da YKS başarısının değişmeyen adresi Güney Başak VIP Eğitim Kurumları ile YKS tercih maratonuna dair gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.